Benicarló ofereix 60.000 euros en ajudes a associacions empresarials

Les subvencions, que es poden sol·licitar fins al 20 de setembre, tenen com a objectiu impulsar iniciatives com la professionalització de la gestió de les associacions o els projectes de digitalització, promoció i dinamització de les empreses.

El regidor de Promoció Econòmica, Roman Sánchez, i la regidora de Comerç, Clara Cid,  han anunciat avui una nova convocatòria d’ajudes a les associacions empresarials, que possibiliten el finançament de fins al 90% d’iniciatives que es realitzen dins de l’any 2022 i que es podran sol·licitar fins al dia 20 de setembre.  Amb un pressupost de 60.000 euros, aquestes ajudes busquen afavorir el desenvolupament sostenible, el creixement econòmic, la promoció de la ciutat i el reforç de l’activitat econòmica.

Les associacions que vulguen beneficiar-se d’aquestes subvencions, que oscil·laran entre els 3.000 i els 13.500 euros per proposta,  hauran d’estar donades d’alta en el registre d’entitats de l’Ajuntament dins de l’apartat de Promoció Econòmica. Les entitats es podran presentar de manera conjunta i  hauran de plantejar una iniciativa que responga als plans estratègics de la ciutat com són, per exemple, els projectes de millora de la gerència de l’associació a través de la contractació de professionals que la gestionen. Altres iniciatives contemplades per la convocatòria són la digitalització de les empreses i les accions de promoció i dinamització.

Román Sánchez ha destacat l’ampliació de l’abast d’aquestes ajudes respecte a l’any anterior, «de manera que totes les associacions d’àmbit empresarial es puguen beneficiar» i com suposa «tancar la primera fase del procés de constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) del polígon Abastos-Collet». Respecte a l’EGM, també ha recordat que es continuarà invertint anualment en el seu  desenvolupament segons marca el Pla Director d’Àrees Industrials de l’Ajuntament.

Clara Cid ha remarcat la importància de «dinamitzar i promocionar el comerç de Benicarló», i ha destacat iniciatives sorgides de la convocatòria de 2021 com el projecte de gerència presentat conjuntament per l’Associació de Restaurants, Bars i Cafeteries i l’Associació de Venedors del Mercat Central, que va permetre la contractació de dos professionals per gestionar les associacions, i l’organització de la Fira de Nadal per part de la Unió de Comerços.

Accés al detall de la convocatòria

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar