Benicarló obrirà les portes al Nadal amb una Fira amb més de 50 estands

La cita serà el proper 5 de desembre de 10.00 a 20.00 hores a la plaça de la Constitució. Se sortejaran dos patinets elèctrics entre les persones que compren en alguna de les parades.

Benicarló donarà la benvinguda al Nadal este diumenge amb la I Fira de Nadal, una jornada comercial i festiva organitzada per la Regidoria de Comerç i la Unió de Comerços amb l’objectiu de dinamitzar la ciutat i promoure les compres en el comerç local i de proximitat.

Així ho van explicar divendres passat la regidora de Comerç, Clara Cid, i els representants de la Unió de Comerços Adrián Palacio i Sonia Foix, que van destacar la gran quantitat d’establiments que hi participaran i la diversitat d’activitats que s’han organitzat al voltant de la Fira.

La plaça de la Constitució serà l’escenari d’aquesta jornada on, a més de les ofertes dels estands, hi tindran cabuda desfilades de models, degustacions o actuacions musicals. A més, durant tot el dia estarà present el Pare Noel, que recollirà les cartes dels xiquets i xiquetes de Benicarló.

Al final de la jornada es realitzarà un sorteig de dos patinets elèctrics entre totes les persones que hagen comprat en alguna de les parades.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar