Benicarló obri un nou pàrquing per a més de tres-cents vehicles

El pàrquing disposarà de 300 places per a cotxes i 5 places per autobusos, i se situarà entre l’avinguda Maestrat i el carrer Alcalà de Xivert. Aquest pàrquing es suma al del carrer Tossal de les Figueres i cobrirà les necessitats d’aparcament de cara a les Falles.

La Brigada d’Obres i Serveis està ultimant els treballs per a obrir un nou aparcament públic entre l’avinguda del Maestrat i el carrer d’Alcalà de Xivert.

Així ho ha anunciat el regidor d’Obres i Serveis, Fabián Flos, que ha detallat que «els treballs que s’estan duent a terme són el desbrossament, l’anivellament del terreny i la cobertura dels clots» i ha subratllat que «tot el material que hem fet servir és reciclat, és a dir, que és matèria sobrant procedent d’altres obres».

El nou aparcament comptarà amb espai per a 300 vehicles utilitaris i 5 autobusos, i tindrà accés tant des de l’avinguda Maestrat com des del carrer d’Alcalà de Xivert.

Aquest pàrquing se suma al del carrer del Tossal de les Figueres obert recentment i cobrirà les necessitats d’aparcament de cara a les Falles.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar