Benicarló millorarà els camins rurals a través dels fons europeus REACT-EU

Es condicionaran tres camins: el camí de les Foies, el camí de Mallols i el camí de Surrac. El total de la inversió suma quasi 300.000 euros.

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Benicarló ha sol·licitat a la Conselleria d’Agricultura la millora de camins rurals dins de la convocatòria pública dels fons europeus REACT-EU, inclosos en els fons Next Generation.

Així ho ha anunciat la regidora d’Agricultura, Inma Díaz, que ha detallat els trams que s’han presentat a la sol·licitud: el camí de les Foies (des de la carretera Vinaròs-Càlig fins al camí de les Alcores); el camí de Mallols (el tram central, des de la via del tren fins al desviament de la N340); i el camí de Surrac (tot el tram, des de l’antiga N340a fins a la via verda litoral).

El total de les actuacions suma una inversió de 287.565,44 euros.

Inma Díaz ha destacat que «aquests son camins que no disposen d’una pavimentació adequada i pateixen un deteriorament que dificulta el seu ús». «Amb les actuacions que hem presentat —ha dit la regidora— millorarem la infraestructura viària i aconseguirem incrementar la seguretat de tots els vehicles que hi circulen diàriament pels camins».

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar