Benicarló ja suma 26 empreses i institucions amb el segell de qualitat SICTED

La Policia Local i els establiments Bitter Cocktail Bar i Restaurante Neptuno han rebut aquest reconeixement per primera vegada. Onze empreses més han renovat la distinció i la resta es troben en la fase d’avaluació de seguiment

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, la directora general de Turisme, Esther Labaig, i la regidora de Turisme, Inmaculada Calvet, han presidit avui l’entrega de les distincions SICTED a catorze entitats públiques i privades de Benicarló en reconeixement a la qualitat dels seus establiments i serveis.

Les noves distincions s’han atorgat a la Policia Local, Bitter Cocktail Bar i Restaurante Neptuno, acreditant així el compliment dels requisits establerts per la metodologia del Sistema Integrat de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions (SICTED).

Aquests tres establiments reconeguts s’afegeixen a les onze entitats privades i públiques que han renovat enguany aquest segell: Hípica Benicarló, Explora Maestrat, Restaurant Frexes, Pizzería Mauro, Edifici Bel, Apartamentos Oasis, Hotel Rosi, Anavegar, Apartaments Els Romers, el Mucbe i Tourist Info.

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, ha reconegut l’«exemple del pas endavant que estan fent les empreses i serveis per a què Benicarló siga una ciutat turística» i ha defensat, entre altres, el turisme de platges i la gastronomia com dos dels punts turístics forts de la ciutat.

Per la seua banda, Esther Labaig ha subratllat que «aquest és un model que pretén millorar la qualitat turística per al visitant i per a la ciutadania» i ha apel·lat al «compromís de qualitat de tots els agents que interactuen» com a element essencial al servei de la qualitat turística.

També la regidora de Turisme, Inmaculada Calvet, ha insistit en la necessitat d’apostar per la qualitat com a element de desenvolupament i prosperitat econòmica».

El distintiu de qualitat SICTED, en el qual hi participen el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i la Generalitat Valenciana, compta actualment amb més de 240 destinacions turístiques adherides a tot Espanya i més de 6.500 empreses i entitats reconegudes amb el seu segell. Només a la Comunitat Valenciana, estan adherides més de 1.400 empreses.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar