Benicarló ja ho té tot a punt per a la Gala de l’Esport 2024

En aquesta edició es presenten un total de 72 candidatures en les diferents categories de Millor Esportista, Millor Trajectòria, Entitat Més Destacada, Millor Equip i el premi Esport i Valors.

Aquest dissabte 15 de juny, a partir de les 19.00 hores, l’Auditori Pedro Mercader acollirà la Gala de l’Esport, un dels actes més especials del calendari esportiu benicarlando. La cerimònia servirà per a reconéixer i posar en valor el treball que les entitats esportives locals desenvolupen al llarg de l’any i per a homenatjar els esportistes més destacats en les seues respectives disciplines. Durant la gala, es lliuraran premis a les millors trajectòries, als èxits més importants i als valors esportius demostrats tant per individuals com per equips.

Enguany són 72 les candidatures presentades en les diferents categories de Millor Esportista, Millor Trajectòria, Entitat Més Destacada, Millor Equip i el premi Esport i Valors. Els guardons, que reconeixen els èxits esportius durant l’any passat, s’atorguen en funció del reglament de valoració de candidatures del Consell Municipal d’Esports.

En la categoria de Millor Esportista es presenten fins a 13 candidatures:

 1. Monterrat Martín Casas (Club de Petanca Bolas y Bochas)
 2. Cesc Roig Pellicer (Unió Ciclista Benicarló)
 3. José Luis Arín Moliner (Club Tennis Taula Futur)
 4. Iker Gombau Bayarri (Cocemfe)
 5. Carlos Añó Monllau (Club Pesca El Mero)
 6. Judith Miquel (Club Mabel)
 7. José Julián Balaguer Albamonte (Club Ciclista Balaguer)
 8. José Miguel Cornelles Ferrer (Club Atletisme Baix Maestrat)
 9. Julia Roca Mora (Club Natació Benicarló)
 10. Santiago García Barba (Club Ajedrez Benicarló)
 11. Jordi Gil Ojeda (Club Triatló Basiliscus)
 12. Carlos Ávila Foix (Club Bàsquet Benicarló)
 13. Pau Caudet Ruiz (MXBLO Motoclub)

La gala també valdrà per a reconéixer, entre d’altres, a l’esportista més veterana dins de les activitats esportives municipals i, com no, també a altres esportistes benicarlandos que, tot i que no competeixen en clubs locals, han obtingut durant la temporada 2023/2024 èxits en competicions esportives de nivell nacional i internacional.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar