Benicarló inverteix 7.614 euros en la reparació dels parcs infantils de la ciutat

Se substituiran les peces que s’han fet malbé i es repararà el paviment deteriorat per tal de garantir la màxima seguretat. Està previst que els treballs comencen la setmana que ve.

L’Ajuntament de Benicarló invertirà 7.614,36 euros en el manteniment i reparació dels parcs infantils de la ciutat. Els treballs començaran la setmana que ve i els durà a terme una empresa especialitzada en la matèria, que s’encarregarà de substituir les peces que s’han anat deteriorant amb el temps i renovarà també el paviment de goma en aquells parcs que ho necessiten.

L’objectiu d’aquesta renovació, que s’ha planificat exhaustivament prèvia inspecció de tots els parcs infantils de la ciutat, és garantir la seguretat de tots els xiquets i xiquetes que fan servir els elements de joc dels parcs.

Habitualment, és la Brigada d’Obres i Serveis qui s’encarrega del manteniment diari dels parcs infantils, però la necessitat de renovar algunes peces senceres ha obligat a contractar una empresa especialitzada que compta amb tots els permisos i requisits per a instal·lar els elements homologats que requereix la normativa europea.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar