Benicarló instal·la una pantalla tàctil per a facilitar la informació turística de la ciutat

L’equipament és accessible per a persones amb cadira de rodes i permet consultar tots els recursos turístics de Benicarló: punts d’interés, gastronomia, festes, agenda cultural, etc.

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benicarló millora els seus serveis turístics amb la instal·lació d’un quiosc tàctil ubicat a l’accés de la platja de Morrongo.

Es tracta d’una pantalla de 43 polzades amb qualitat HD, des de la qual es pot accedir a tots els recursos turístics de Benicarló.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha explicat que «amb aquest nou recurs pretenem facilitar als visitants un accés fàcil i directe a la informació que necessiten de la nostra ciutat i aconseguir d’aquesta manera una major atracció a la nostra destinació».

Isabel Cardona ha afegit que «aquest nou equipament és un dels projectes previstos en el Pla Estratègic de Destinació Turística Intel·ligent com a plataforma per a integrar la tecnologia en els nostres recursos.

La pantalla està disponible en quatre idiomes (valencià, castellà, anglés i francés) i permet connectar-se a la informació turística de Benicarló de forma permanent, les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Es poden fer consultes sobre temes tan diversos com els diferents punts d’interés de Benicarló, la gastronomia, les festes, l’agenda cultural, etc.

A més, ofereix la possibilitat de descarregar la informació directament al correu electrònic.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar