Benicarló es prepara per a les XIII Jornades del Polp a Caduf

  • El pròxim divendres 17 comencen les Jornades del Polp a Caduf de Benicarló amb les Jornades del Pinxo, que enguany compten amb la participació de 13 bars i restaurants.

Divendres 17 es donarà el tret de sortida a la XIII edició de les Jornades del Polp a Caduf de Benicarló amb la mostra de pinxos mariners.

Així ho ha anunciat la regidora de turisme Isabel Cardona, acompanyada de la regidora d’agricultura Inma Díaz i de Iván Alemán, en representació dels bars i restaurants que participen en les jornades.

Així, des del 17 de setembre i durant tot el mes d’octubre, Benicarló es bolcarà en l’organització d’unes jornades que tenen com a objectiu potenciar un dels principals productes de la costa benicarlanda: el polp pescat a caduf, una modalitat de pesca que selecciona els millors exemplars i atorga al producte una major qualitat.

La iniciativa ha tingut de nou una gran acollida entre els bars i restaurants de la ciutat, que serviran pinxos elaborats amb el polp com a ingredient principal.

La regidora de turisme, Isabel Cardona, ha afirmat que «Benicarló és un referent dins del món de la gastronomia i estes jornades ho demostren».

A més, també ha volgut destacar que «l’objectiu d’aquestes jornades és que la gent puga gaudir de les meravelles que els nostres restauradors preparen amb un dels nostres principals productes».

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar