Benicarló eliminarà la taxa d’ocupació de via pública per a entitats sense ànim de lucre

L’Ajuntament reconeix el treball de les entitats i associacions i vol evitar que hagen d’abonar una taxa per ocupar la via pública.

L’Ajuntament de Benicarló aprovarà en el Ple ordinari d’aquesta vesprada la modificació de l’Ordenança T-14 que regula l’ocupació de la via pública, amb l’objectiu d’evitar que les organitzacions sense fins lucratius hagen d’abonar taxes a l’hora de realitzar activitats al carrer.

Així ho ha anunciat la regidora d’Hisenda, Arantxa García, que ha explicat que «l’equip de govern proposa aquesta modificació per tal d’adaptar l’ordenança als marcs legals i eliminar la seua aplicació a les associacions sense ànim de lucre que fan un aprofitament especial de la via pública».

«Des de l’Ajuntament —ha remarcat la regidora—, reconeixem la importància de la tasca de les entitats en la promoció del benestar comú i la cohesió social, i amb aquesta mesura el que volem és eliminar barreres econòmiques i facilitar la realització d’activitats que beneficien directament a la nostra ciutadania».

Per a Arantxa García, «aquesta modificació és un pas endavant en la construcció d’un marc normatiu més equitatiu i d’acord amb les necessitats de la nostra ciutadania i tindrà un impacte positiu perquè contribuirà a la vitalitat del nostre teixit social i cultural, generant un municipi més dinàmic i solidari»

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar