Benicarló elabora un pla que estableix les línies de desenvolupament econòmic

El Pla marca les perspectives i les oportunitats de futur i proposa actuacions realistes que donen resposta als desafiaments que haurà d’afrontar Benicarló en els pròxims anys.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, i la directora de la consultora Creas ID Social, Marisa Calvet, han presentat avui el I Pla Estratègic de Desenvolupament Socioeconòmic i Innovació de Benicarló 2022-2025, un document tècnic que permetrà planificar les actuacions en matèria de desenvolupament econòmic i donar resposta als diferents escenaris i perspectives de futur.

«Es tracta d’un full de ruta per a tots els sectors implicats en el desenvolupament de Benicarló per als pròxims anys», ha explicat el regidor, que ha destacat «la necessitat de saber on estem i cap on anem».

Román Sánchez ha remarcat la importància de «conéixer, amb totes les dades, quines son les nostres debilitats i les nostres fortaleses» i ha subratllat que el Pla «és una aposta per donar suport a l’economia local».

El Pla, que ha comptat amb la implicació dels agents de la vida política, social i econòmica del territori, defineix cinc eixos i 34 mesures per tal d’impulsar el desenvolupament socioeconòmic, l’accés al coneixement i la innovació.

Per a Marisa Calvet, redactora del Pla, «aquest document defineix una línia de base a partir de la qual plantejar les estratègies i ens ajuda a posicionar-nos amb les millors condicions davant dels reptes que ens planteja el futur».

Una vegada realitzada la tramitació administrativa corresponent, el Pla s’aprovarà previsiblement en el Ple ordinari del proper 30 de juny. Posteriorment, es publicarà al web municipal.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar