Benicarló contracta 12 persones a través de dos programes d’ocupació

Els dos programes sumen una inversió de més de 240.000 euros. Les persones contractades ja s’han incorporat a àrees com Serveis Socials, Cultura o Esports.

L’Ajuntament de Benicarló reforçarà durant un any la seua plantilla amb la incorporació de 12 persones beneficiàries de dos programes d’ocupació: EMPUJU (per a menors de 30 anys) i EXPLUS (per a majors de 30 anys). Així ho ha anunciat el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, que ha destacat «l’oportunitat que suposen aquests programes a l’hora d’incorporar-se al mercat laboral».
Els dos programes compten amb subvencions de la Generalitat i suposen una inversió total de més de 244.521 euros. Concretament, 93.135 euros per al programa EMPUJU, dels quals 12.800 provenen d’aportació municipal, i 151.385 per al programa EXPLUS, amb l’aportació de 20.400 euros.
Les 12 persones contractades ja s’han incorporat als seus respectius llocs de feina. A través del programa EMPUJU l’Ajuntament ha contractat dos administratius, una educadora social i una ajudant de museu. A través d’EXPLUS han entrat a treballar tres conserges, tres empleats administratius i dos peons agropecuaris.

45 contractes en tot el 2022
El regidor ha indicat que aquest 2022 l’Ajuntament ha generat 45 contractes en programes d’ocupació, amb una inversió total de 955.000 euros d’inversió. A més, ha apuntat que «aquesta legislatura sumem 272 contractes, la qual cosa suposa un 192% d’increment sobre la legislatura 2015-2019». «Entre les dues legislatures —ha remarcat— se superen els 6,5 milions d’euros en programes d’ocupació».
Aquests programes compten amb aportacions de l’Ajuntament de Benicarló i de la Diputació de Castelló, però la majoria dels fons provenen de la Generalitat Valenciana. Román Sánchez ha agraït la col·laboració i ha afirmat que «en total, aquestes inversions suposen quantitats molt importants, equiparables en proporció a projectes com l’EDUSI».

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar