Benicarló constitueix la comissió promotora de l’àrea industrial Abastos-Collet

A l’acte han participat 15 empreses del polígon Abastos-Collet. La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) és l’entitat escollida per a l’assessorament i la gestió de la constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Abastos-Collet.

La Regidoria de Promoció Econòmica, amb la coordinació del grup OBSEDI del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral, ha constituït la comissió promotora de l’àrea industrial Abastos-Collet. A banda del regidor de Promoció Econòmica, Roman Sánchez, a l’acte han assistit 15 empreses de l’àrea industrial, representants de FEPEVAL (l’entitat escollida per a l’assessorament i la gestió de l’EGM) i les prospectores i el coordinador del grup OBSEDI.

Aquesta comissió promotora, amb l’assessorament tècnic de FEPEVAL, ha de redactar els estatuts, el pressupost i el pla d’actuació de la futura EGM, a més de complir amb tots els tràmits que marca la Llei valenciana de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, fins a la convocatòria d’una votació oberta a tots els propietaris de sòl industrial al polígon Abastos-Collet.

Una vegada creada l’EGM, aquesta permetrà aglutinar l’empresariat industrial en un únic organisme que podrà optar a subvencions i ajudes públiques que suposaran importants millores i inversions.

El projecte per a la creació d’una EGM per a les àrees industrials de Benicarló va començar el desembre de 2020 amb una sessió informativa del projecte de creació d’una EGM i la presentació del Pla director d’àrees industrials de Benicarló.

Les empreses que estiguen interessades a rebre informació o adherir-se a la comissió promotora poden contactar amb el grup OBSEDI del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral mitjançant el correu electrònic [email protected] o el telèfon 964 46 10 00.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar