Benicarló constitueix la comissió promotora de l’àrea industrial Abastos-Collet

A l’acte han participat 15 empreses del polígon Abastos-Collet. La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) és l’entitat escollida per a l’assessorament i la gestió de la constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Abastos-Collet.

La Regidoria de Promoció Econòmica, amb la coordinació del grup OBSEDI del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral, ha constituït la comissió promotora de l’àrea industrial Abastos-Collet. A banda del regidor de Promoció Econòmica, Roman Sánchez, a l’acte han assistit 15 empreses de l’àrea industrial, representants de FEPEVAL (l’entitat escollida per a l’assessorament i la gestió de l’EGM) i les prospectores i el coordinador del grup OBSEDI.

Aquesta comissió promotora, amb l’assessorament tècnic de FEPEVAL, ha de redactar els estatuts, el pressupost i el pla d’actuació de la futura EGM, a més de complir amb tots els tràmits que marca la Llei valenciana de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, fins a la convocatòria d’una votació oberta a tots els propietaris de sòl industrial al polígon Abastos-Collet.

Una vegada creada l’EGM, aquesta permetrà aglutinar l’empresariat industrial en un únic organisme que podrà optar a subvencions i ajudes públiques que suposaran importants millores i inversions.

El projecte per a la creació d’una EGM per a les àrees industrials de Benicarló va començar el desembre de 2020 amb una sessió informativa del projecte de creació d’una EGM i la presentació del Pla director d’àrees industrials de Benicarló.

Les empreses que estiguen interessades a rebre informació o adherir-se a la comissió promotora poden contactar amb el grup OBSEDI del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral mitjançant el correu electrònic [email protected] o el telèfon 964 46 10 00.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Miguel Poveda encisa Vinaròs

600 persones es van rendir a la veu i la música de l’artista en una nit màgica del Festival Vinaròs Arts Escèniques Vinaròs va viure