Benicarló celebrarà el Dia del Llibre amb tres presentacions i un contacontes

Les llibreries de la ciutat han organitzat diverses activitats en la plaça de la Constitució el mateix 23 d’abril. A més, inclouran descomptes del 10 % en la venda de llibres.

La celebració del Dia del Llibre a Benicarló enguany es concentrarà el dia 23 d’abril amb activitats en la plaça de la Constitució. Així, s’han programat tres presentacions de llibres i un contacontes i, a més, les llibreries de la ciutat inclouran descomptes del 10 % en la venda de llibres.

La programació començarà a les 10.00 hores amb la presentació del llibre Coaching creativo para estudiantes. Guía para crear el curso que deseas vivir, a càrrec de l’autora, María José Llorach. A les 17.00 hores tindrà lloc la presentació del llibre Sophie’s Frog, a càrrec de l’autora, Marta Ramón Querol. Posteriorment, a les 17.45 hores es durà a terme un contacontes a càrrec de Sonia Agramunt. La programació finalitzarà a les 18.30 hores amb la presentació del llibre Perfum per a un incendi, a càrrec de l’autora, Alícia Coscollano.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar