Benicarló aprova dos plans estratègics per assegurar un futur sostenible per a Benicarló

El Pla Especial contra la Sequera (PES) i el Pla d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenible (PACES) responen a la necessitat d’adoptar mesures eficients contra el canvi climàtic.

El Ple de l’Ajuntament de Benicarló ha aprovat, en la sessió ordinària celebrada ahir dijous, dos plans estratègics claus per a la sostenibilitat i la resiliència ambiental de la nostra ciutat: el Pla Especial contra la Sequera (PES) i el Pla d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenible (PACES).

L’aprovació del PES respon a la necessitat urgent d’adoptar mesures concretes i eficaces per a gestionar de manera sostenible els recursos hídrics i mitigar els efectes de la sequera. El Pla inclou un conjunt de mesures preventives i correctives que permetran garantir el subministrament d’aigua a llarg termini, així com protegir els ecosistemes locals.

Paral·lelament, el PACES estableix una sèrie d’accions destinades a combatre el canvi climàtic i promoure l’ús d’energies sostenibles. Aquest pla pretén reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle, fomentar l’eficiència energètica i impulsar l’ús de fonts d’energia renovables en tots els àmbits de la ciutat.

El regidor de Medi Ambient, Borja Castell, ha assenyalat que «amb l’aprovació del PES i el PACES, fem un pas endavant molt important en la lluita contra la sequera i el canvi climàtic. Aquests plans són fonamentals per assegurar un futur sostenible per a Benicarló».

Així mateix, ha destacat la importància d’aquests plans per a Benicarló: «L’aprovació del PES i el PACES demostra el nostre compromís ferm amb la protecció del medi ambient i el benestar de la nostra ciutadania. Continuarem treballant per implementar les accions necessàries que ens permeten aconseguir els objectius establerts».

L’Ajuntament de Benicarló reafirma així el seu compromís amb la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, amb la voluntat de crear una ciutat més ecològica i responsable amb els recursos naturals.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra Corpus Christi

Peñíscola ha celebrado hoy la festividad de Corpus Christi con la eucaristía y la tradicional procesión por las calles del casco antiguo, protagonizada por la