Benicarló acull una jornada informativa al voltant de les eleccions europees

La Diputació de Castelló promou aquesta iniciativa en quatre ciutats de la província per a conscienciar la ciutadania de la importància de votar en els comicis del 9J

Benicarló ha acollit avui una jornada informativa, emmarcada en el programa Tour Europa, organitzada per la Diputació de Castelló amb l’objectiu d’informar sobre les eleccions europees del proper 9 de juny i promoure la participació de la ciutadania en aquests comicis.

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, i la regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix, han acompanyat la vicepresidenta i diputada de l’Oficina de Fons Europeus, María Ángeles Pallarés, en la visita als diferents estands que durant el matí han anat informant la ciutadania sobre el paper de la Unió Europea i sobre l’impacte de les polítiques europees a nivell local.

«És fonamental conscienciar els ciutadans sobre les eleccions europees perquè el camí que elegirem el 9 de juny és essencial per al nostre futur a nivell local», ha dit la vicepresidenta de la Diputació. María Ángeles Pallarés ha insistit en què «hem tindre ben present que les decisions que es prenen a Europa ens afecten a tots».

Per la seua banda, l’alcalde ha agraït a la Diputació que haja escollit Benicarló com una de les quatre seus que acolliran aquesta iniciativa i ha centrat el seu missatge en els més joves: «Totes les persones, però especialment els més joves, han de créixer amb la idea d’Europa com un vincle d’unió, com un gran projecte que ens inclou a tots».

El programa Tour Europa inclou espais tematitzats, dinàmiques i activitats a través dels quals la ciutadania ha pogut conéixer de primera mà la importància que té la Unió Europea i ha pogut expressar la seua opinió sobre per què és important votar i decidir el futur de la UE.

Pels diferents estands han passat durant tot el matí alumnes de diversos centres educatius de Benicarló, que han participat en les diferents dinàmiques de joc dissenyades amb un objectiu didàctic.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar