Avancen les reunions per a la construcció de la rotonda de la Ratlla del Terme

La construcció de la rotonda de la Ratlla del Terme, a l’altura del Centre Comercial, continua sent una de les prioritats de l’Ajuntament de Benicarló.

L’alcaldessa, Xaro Miralles, i el cap del Servei Territorial d’Obres Públiques, Vicente Collado, s’han reunit aquesta setmana amb els propietaris dels terrenys afectats per avançar en la tramitació del projecte de construcció de la rotonda. En la reunió han estat presents també el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Peníscola, Jorge Rovira, i tècnics urbanístics i jurídics dels dos ajuntaments.

En la trobada s’ha parlat sobre el traçat de la rotonda i sobre les afectacions que tindrà sobre els terrenys afectats, al mateix temps que s’ha recordat els avantatges que suposarà aquesta infraestructura per al tràfic de la zona.

Cal recordar que la Generalitat ha previst per a aquest 2022 una dotació de 400.000 euros per a la construcció d’aquesta rotonda, una demanda dels ajuntaments de Benicarló i Peníscola per a millorar la seguretat viària de la zona i garantir millors accessos a l’entorn comercial i industrial.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar