Acte de cloenda de la campanya d’Esport Escolar a Benicarló

Dissabte passat es va celebrar al Pavelló Poliesportiu de Benicarló l’acte de cloenda de la campanya Esport Escolar, una iniciativa que té com a objectiu promoure la pràctica de l’esport entre l’alumnat dels centres educatius.

Durant l’acte, que va comptar amb la presència del primer tinent d’Alcaldia, Juan Pascual Sorlí, i el regidor d’Esports, Enrique Besalduch, es van entregar medalles commemoratives a tots els participants, reconeixent així l’esforç i la dedicació demostrats al llarg de la campanya. A més, cadascun dels centres educatius que han participat en la campanya d’Esport Escolar va rebre una copa, simbolitzant el compromís col·lectiu amb la promoció dels valors de l’esport i la convivència.

La campanya Esport Escolar, que enguany ha comptat amb una participació de vora 400 alumnes dels cinc centres educatius de Benicarló, reafirma la importància de l’esport com a ferramenta educativa i de cohesió social i promou hàbits saludables i valors com la cooperació, l’esforç i el respecte.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar