15 participants lluitaran pel primer premi del Concurs del Pinxo de la Carxofa

Els xefs Avelino Ramón, del Daluan, Jeroni Castell, de Les Moles, i Miguel Barrera, de Cal Paradís decidiran el pinxo guanyador.

El Concurs del Pinxo de la Carxofa de Benicarló afegeix un nivell més cada any. Enguany, els 15 restaurants que hi participen hauran de captivar els exigents paladars d’un jurat format per: Avelino Ramón, del restaurant Daluan de Morella; Jeroni Castell, del restaurant Les Moles d’Ulldecona (Estrella Michelin); i Miguel Barrera, del restaurant Cal Paradís de la Vall d’Alba (Estrella Michelin)

Enguany, com a les últimes edicions, el concurs compta amb dos categories: la de pinxo d’autor i la de pinxo tradicional. Cadascuna, amb tres premis. Els restaurants que competiran pels premis són Can Bolo, San Rafael, Casa Isidoro, L’Arena de Giovanni, Nou Panamà, La Espina, Bar La Fábrica, Café Carlon, La Antigua, Casa Golo, Trece, Cor de Carxofa, La mar de Bo, Mar Blava by Vericat i La Granota.

Cadascun dels participants elaborarà les seues propostes i presentarà els plats als jurats, que haurà de deliberar tenint en compte aspectes com el gust, la textura, l’aroma, la tècnica, l’organització o la presentació.

El concurs se celebrarà en el magnífic entorn del Magatzem de la Mar el proper dilluns 15 de gener.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar