Zielo de Levante amplia la seua capacitat i serveis

– Després d’un gran èxit d’obertura, el glamping bambolla de Tírig es troba immers en un procés de creixement amb 3 noves habitacions i 2 sales d’ús comunitari

Zielo de Levante està tenint una gran acollida de visitants i turistes que no volen perdre’s els racons i secrets que amaguen les terres de Tírig. Les bombolles-habitacions que ofereix aquest magnífic glamping donen l’oportunitat de dormir a cel obert, observant les estreles o com l’aigua cau damunt de les habitacions. D’aquesta manera, les bombolles de Zielo de Levante ampliaran la seua oferta per als visitants amb 3 noves habitacions amb piscina privada a la parcela i 2 sales bambolla d’ús comunitari destinades a zones de jacuzzi i massatges, amb l’objectiu de millorar l’experiència dels clients. En un paratge obert, tranquil i en mig de la naturalesa, la pau i la serenitat impregnen cada segon que els visitants passen a Tírig. Les comoditats d’un glamping es mesclen amb el cant dels ocells, les muntanyes del Maestrat castellonenc i les innumerables activitats que es poden fer a Tírig i a l’Alt Maestrat.

El Museu de la Valltorta i les seues coves estan a només uns 8 minuts de Zielo de Levante. La història i patrimoni cultural de tota una comarca es pot visitar i descobrir fent rutes senderistes variades, tant a peu com en bici. Una eixida d’oci que posa en contacte els milers d’anys que separen Zielo de Levante amb la Cova dels Cavalls, amb pintures rupestres datades de l’art llevantí. Una connexió vital a escasa distància d’una ruta senderista des del glamping Zielo de Levante. D’aquesta realitat ja s’han beneficiat moltes personalitats com Carla Flila, Maria Querol o Alba Duch (influencers), cantants com Carolina García i Omar Montes, arquitectes com Macarena Gea o professionals de l’estètica com Teresa Andrés.

Allotjar-se en aquest glamping no només és el plaer de les bombolles, de la tranquil·litat i la llunyania amb el soroll de la societat. També significa gaudir del patrimoni local de Tírig: del pintor costumista Puig Roda i la seua exposició d’obres, de la cuina i gastronomia tradicional local o amb més eixides senderistes que dibuixen un mapa ple de camins per la comarca del Maestrat.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar