Xaro Miralles convida el sector ‘tech’ a sumar-se al ‘Districte Digital’ de la Generalitat per a modernitzar l’economia de Castelló

 

Castelló, 16.02.2021. La diputada provincial de Modernització, Xaro Miralles, ha animat les empreses tecnològiques castellonenques a que s’adherisquen al projecte ‘Districte Digital’ que la Generalitat arrancarà aquest 2021 a Castelló per a convertir la província en referència de la innovació tecnològica. Ho ha fet davant la presència de mig centenar d’’start up’ i empreses del sector ‘tech’ que, aquest matí, han participat en l’acte de presentació oficial a Castelló d’aquest nou centre empresarial, celebrat per raons sanitàries de forma telemàtica.

 

Miralles ha assegurat que la Generalitat Valenciana “encerta de ple” posant en marxa aquest ambiciós pla a Castelló “per a emular l’èxit que ja té a les províncies de València i Alacant”. “Tenim el talent, els millors serveis, el clima i l’espai adequat per a acollir companyies i inversions innovadores de tot el món“, ha afegit.

 

La responsable de Modernització veu en la creació de sinèrgies entre els sector públic i privat una via cap al creixement econòmic, pel que ha encoratjat tothom a sumar forces per a guanyar en competitivitat. Aprofitant l’ocasió, la diputada Xaro Miralles ha estés la mà a la Generalitat i a les empreses presents “per a poder portar a terme grans projectes que ens ajuden a modernitzar l’economia castellonenca a través de la digitalització i l’ús de la intel·ligència artificial”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar