Una Setmana Santa marcada pel turisme a Castellfort

El municipi de Castellfort ha viscut unes Pasqües molt turístiques, tot i el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana. La majoria dels visitants ha vingut de pobles propers a València i Alacant com Carcaixent, Gandia o Elx i ho han fet en parella o en grups familiars.

Els dies que més visites ha rebut l’Oficina de Turisme han sigut el dissabte i el dilluns. La majoria de turistes s’han mostrat interessats en rutes i senders locals, així com pels diferents espais del poble, com l’església, la confraria o el forn.

El Museu de la Mare de Déu de la Font ha estat, sense cap dubte, un gran atractiu turístic i no només per als forasters. Durant aquests dies festius molts habitants de Castellfort també l’han volgut visitar. El conjunt del Santuari ha deixat xifres d’aproximadament seixanta visitants per dia.

El consistori de Castellfort juntament amb l’Oficina de Turisme del municipi, agraeixen la gran rebuda que ha tingut el nou museu i l’interés dels visitants pel poble i els voltants. També destaquen la responsabilitat de tots els habitants i turistes i el respecte cap a les normes antiCovid imposades per la Generalitat.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar