Una aplicació mòbil permet consultar l’estat de les platges d’ Alcossebre en temps real

 

A través d’un codi QR, instal·lat en cartells en edificis municipals, oficines de turisme i en l’entrada de les platges, es pot accedir a dades com a aforament, intensitat de l’onatge, temperatura de l’aigua o presència de meduses 

Les platges d’Alcossebre compten aquest estiu amb un nou recurs que facilita l’accés a la informació sobre l’estat de les platges, a la ciutadania i visitants. A través de la lectura d’un codi QR s’accedeix a informació sobre les platges de les Fonts, Carregador, Romana, Moro i Manyetes. Cada platja compta amb una fitxa en la qual es detalla si el bany està permès o no i dades com l’afluència de persones –tenint en compte l’aforament que contempla cada platja-, presència de meduses, onatge, temperatura de l’aire, vent, temperatura de l’aigua i índex de radiació. Els codis QR estan a la disposició de la ciutadania en cartells instal·lats a l’Ajuntament d’Alcalà, Oficines Municipals de Alcossebre i en les postes informatives dels accessos a les platges.

Aquest servei es presta a través de l’empresa encarregada del servei de salvament i socorrisme. Des de les Regidories de Turisme i Sanitat es valora molt positivament ja que “permet que les persones obtinguen informació immediata sobre l’estat de les platges i això els pot facilitar l’elecció sobre la platja a la qual volen acudir o estar previnguts davant qüestions com la temperatura o l’onatge”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar