Tírig habilita el camp de futbol com a zona d’acampada

L’Ajuntament de Tírig ha decidit donar-li un nou ús al camp de futbol del municipi: el de zona d’acampada gratuïta. Segons ha indicat l’alcalde, Juan José Carreres, des de dijous que ve 18 les persones interessades a allotjar-se en la nova ‘zona camper’ de Tírig “el podran fer sense cap cost”. Així mateix, indicar que les instal·lacions compten amb dutxes i banys. “En tot moment se seguiran les normes de seguretat enfront de la COVID-19 com el respecte de les distàncies de seguretat i l’ús de màscares” ha indicat l’alcalde.

Així, per a formalitzar la reserva cal enviar un correu electrònic a [email protected]. En cas de voler informació es pot cridar a l’ajuntament de Tírig al 964 41 86 12.

– Visites culturals i patrimonials

A més de l’estada gratuïta, l’Oficina de Turisme ofereix visites sense cost als diferents punts emblemàtics del municipi. L’ermita de Santa Bàrbara, el Museu Puig Roda dedicat al pintor costumista que li dóna nom o el patrimoni de la pedra seca declarat Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO són de visita obligada. Per a més informació sobre les visites accedir a la web del municipi: www.tirig.es.

Parada ineludible per a qualsevol visitant és el Museu de la Valltorta, on s’amaguen els misteris de l’art rupestre valencià. En el Museu es pot visitar l’exposició permanent i, a més, sota reserva, conéixer les pintures rupestres dels abrics prehistòrics com la Cova dels Cavalls, el Mas d’En Josep o Les Coves del Civil emplaçades en el terme municipal de Tírig i catalogades com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Per a conéixer les pintures rupestres, visita fonamental en qualsevol escapada a Tírig, contactar amb el Museu de la Valltorta en el 964 33 60 10.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar