Susana Sanz anuncia que tornarà a ser la candidata del Partit Popular per a revalidar l’alcaldia a Xert

Sanz afronta la candidatura “amb el màxim compromís i responsabilitat i la mateixa il·lusió que fa quatre anys”

“En el PP estem preparats per a continuar millorant el nostre municipi i la qualitat de vida de tots els veïns”, afirma Sanz

“Avançarem en projectes de millora energètica, en l’adequació de camins rurals i locals públics així com reforçarem el suport a autònoms i empreses”, afirma la candidata del PP

Susana Sanz anuncia que tornarà a ser la candidata del Partit Popular per a revalidar l’alcaldia a Xert. Després d’una primera legislatura repleta de reptes i marcada per la pandèmia sanitària de la Covid, Sanz afronta la seua segona candidatura “amb el màxim compromís i responsabilitat i la mateixa il·lusió que fa quatre anys”.

“Tot l’equip del Partit Popular de Xert estem preparats per a continuar millorant el nostre municipi i la qualitat de vida de tots els veïns. Aqueix és el nostre principal objectiu, estar al costat dels veïns i resoldre els seus problemes amb mesures reals i efectives”, afirma Sanz.

En aquest sentit, Sanz afirma que afronta la candidatura “amb pas ferm i amb les idees molt clares per a continuar avançant en el projecte de municipi que iniciem fa quatre anys”. “Tinc un equip capacitat per a aconseguir-lo, ho hem demostrat i ho continuarem fent”, indica.

“Avançarem en projectes de millora energètica per a l’enllumenat públic, en l’adequació de camins rurals i locals públics així com reforçarem el suport a autònoms i empreses, ja que són fonamentals per al futur de Xert”, afirma Sanz.

“Treballar, gestionar i representar a Xert és el major orgull tant per a mi com per a tot l’equip del Partit Popular. He afrontat la meua primera legislatura amb enormes reptes com la gestió de la pandèmia sanitària de la Covid o els greus efectes de les pluges torrencials de 2022, i encara així hem aconseguit que arribaren a Xert subvenciones, inversions, millores i serveis que són fruit del treball i de l’ambició en la gestió que ha d’acompanyar a qualsevol alcalde, perquè no hi ha municipi xicotet quan es tracta de millorar la qualitat de vida dels veïns”, ressalta Sanz.

A més, la candidata del PP a revalidar l’alcaldia de Xert posa l’accent en la necessitat de continuar aplicant mesures per a fixar població i fomentar l’emprenedoria. “És fonamental ajudar als emprenedors i autònoms en uns moments d’especial dificultat per l’encariment generalitzat dels preus i els costos. Volem continuar generant oportunitats perquè Xert i tots els seus veïns tinguen un millor futur i els màxims serveis i infraestructures possibles”, reivindica la candidata del PP a revalidar l’alcadía de Xert, Susana Sanz.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar