Susana Camarero trasllada a Begoña Carrasco el compromís del Consell amb la ciutat de Castelló de la Plana i la voluntat de fer realitat nous projectes socials

  • La vicepresidenta segona s’ha reunit amb l’alcaldessa de Castelló de la Plana a l’ajuntament per a tractar diverses qüestions que afecten infraestructures i recursos socials de la ciutat
  • Entre altres temes, han abordat l’inici de les obres de la residència de persones majors del carrer Onda, paralitzada des de fa set anys
  • També s’ha tractat la distribució de l’edifici Borrull en espais autonòmics i locals de servicis socials

La vicepresidenta segona i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, ha traslladat a l’alcaldessa de Castelló de la Plana, Begoña Carrasco, el compromís del Consell amb la ciutat i la voluntat de fer realitat nous projectes “esperats i reclamats per la ciutadania i adaptats a la realitat i a les necessitats actuals”.

Susana Camarero ha visitat este dijous l’ajuntament de Castelló de la Plana per a reunir-se amb l’alcaldessa i la resta de la corporació municipal per a tractar diverses qüestions que afecten recursos i infraestructures socials de la ciutat.

Un dels principals temes que s’ha abordat ha sigut la situació en la qual es troben les obres de construcció del futur centre residencial i de dia per a persones majors del carrer Onda de la ciutat.

Susana Camarero ha assenyalat que es tracta d’“una prioritat i un compromís” per al Consell “fer realitat este projecte tan necessari per a la ciutadania”, que romania embossat des del seu anunci en 2016 “per la desídia i la falta d’impuls de l’anterior Govern autonòmic i local”.

Segons ha avançat la vicepresidenta segona, està previst que les obres d’este “projecte esperat” s’inicien en un termini de dos mesos. El nou centre tindrà 80 places residencials i 40 places de centre de dia per a persones majors.

Edifici Borrull

Durant la trobada, Susana Camarero i Begoña Carrasco també han parlat sobre les obres de l’edifici Borrull, que va ser el Palau de Justícia de la capital de la Plana, i s’han referit a la distribució de l’espai que es realitzarà entre les dos administracions.

Per part de la Conselleria, s’espera poder situar en este edifici la Direcció Territorial de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge de la província. És important, ha indicat la vicepresidenta segona, “disposar d’espais i servicis ordenats” perquè cal no oblidar que les direccions territorials “són la porta d’accés a la Generalitat de totes les necessitats de servicis socials que tenen els ciutadans i les ciutadanes”.

En este sentit, la vicepresidenta segona i l’alcaldessa de Castelló de la Plana han coincidit en la importància de “compartir espais autonòmics i locals en unes soles instal·lacions”, ja que la coordinació i els servicis unificats “dignifiquen l’atenció, faciliten l’accés a la ciutadania i milloren la qualitat dels servicis que es presten”.

En definitiva, estes dos dotacions, “tan necessàries per a la ciutat i paralitzades durant anys, s’han reactivat en set mesos amb el nou executiu de Carlos Mazón”.

Finalment, Susana Camarero ha indicat que la trobada amb Begoña Carrasco “és la primera d’unes altres que es repetiran en el futur de manera habitual per a tractar les diverses necessitats de la ciutat, que són competència del Consell”; en este sentit, ha destacat la gran sintonia que hi ha amb l’alcaldessa de Castelló de la Plana, que comptarà sempre “amb el meu suport per al desenvolupament i el benestar de la ciutadania”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar