Sergio Bou encapçalarà la llista del PSPV-PSOE a Sta. Magdalena

L’Assemblea Local del PSPV-PSOE de Santa Magdalena, reunida el passat 18 de febrer, acordava per unanimitat, que Sergio Bou Ayza, actual alcalde de Santa Magdalena, encapçale de nou la candidatura socialista i opte d’aquesta manera a la reelecció com a alcalde en les pròximes eleccions municipals, que se celebraran el dia 28 de maig. Durant l’assemblea també es va donar llum verda a la llista de persones que acompanyaran a Bou de cara als pròxims comicis i que segons Bou “estan molt il·lusionades amb el projecte de futur, que plantegem”.

El candidat socialista a l’alcaldia de Santa Magdalena ha agraït la “confiança depositada, tant en la meua com en la resta de companys i companyes, que formem un equip amb moltes ganes de continuar treballant com ho hem fet fins ara, sempre des del respecte a la convivència i tractant de millorar i ampliar els serveis bàsics i essencials”.

D’altra banda, Sergio Bou explica que es presenta a la reelecció perquè vol continuar “treballant per a millorar les infraestructures i serveis que facen del nostre poble un lloc millor per a viure. És un projecte de progrés il·lusionant, pensat en els nostres veïns i veïnes i amb quatre eixos bàsics: gestió, desenvolupament econòmic, infraestructures i urbanisme i qualitat de vida, que ens permeten avançar junts com a poble unit cap a un futur de major progrés per a Santa Magdalena”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar