Satisfacció dels Socialistes de Ports-Maestrat pel resultat del congrés del PSPV de Benicàssim

Dos membres estaran a l’Executiva i 6 al Comitè Nacional.

El PSPV-PSOE de Ports Maestrat mostra la seva satisfacció per la magnífica representació obtinguda en els òrgans de direcció i representació després de la celebració del Congrés Extraordinari de Benicassim que ha enlairat a Diana Morant com a secretària general.

Així ho ha manifestat, el secretari comarcal d’organització, Edu Barberà, qui ha ressaltat “la renovació i unitat que surt després del Congrés i que suposa un impuls molt important per a recuperar el govern de la Generalitat amb qui ha de ser la primera dona que presideixi el Consell Executiu de la Generalitat”.

Barberà ha informat que la comarca Ports Maestrat tindrà en la Comissió Executiva Nacional del PSPV a dos integrants, Ana Besalduch i Ernest Blanc. En el Comitè Nacional la representació de la comarca estarà formada per Ilde Añó, Àngela Caballer, Rhamsés Ripolles i Isabel Albalat. Aquests quatre representants s’uneixen als ja integrants del Comitè, Ernestina Borràs i Adolf Sanmartín, els qui van ser triats en la renovació parcial estatutària.

Barberá ha assenyalat que amb Diana Morant al capdavant del PSPV, “l’objectiu immediat és recuperar el Govern de la Generalitat en 2027 per a tornar a posar a les persones en el centre de la política i no els interessos d’un altre tipus com s’evidencia en les accions de l’executiu valencià de PP Vox. Recuperar programes com Edificant, que PP Vox s’han carregat, per a poder construir els instituts de Benicarló o Albocàsser que estaven a punt de començar amb el govern de Ximo Puig”. El secretari d’organització del PSPV Ports Maestrat també recorda que “han fet desaparèixer els projectes dels centres de dia de Traiguera i d’Alcalá de Xivert ja avançats en el seu desenvolupament, o el de Xert que es va sol·licitar al final de la passada legislatura, per no parlar de la necessitat de recuperar la defensa de la nostra llengua i de la nostra cultura que estan sent atacades sense miraments amb cada nova decisió que pren l’executiu de Pp Vox en la Generalitat”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar