Santa Magdalena efectua el pagament de les ajudes Parèntesis del Pla Resistir

L’Ajuntament de Santa Magdalena ja ha realitzat el pagament de les ajudes Parèntesis, que s’emmarquen dins del Pla Resistir, cofinançat en un 62,55% per la Generalitat, un 22,5% per la Diputació de Castelló i un 15% per l’Ajuntament de la localitat. D’aquesta manera, en Santa Magdalena, s’han concedit un total de 13.400 €.

Sis han sigut les sol·licituds, que s’han presentat i que han sigut resoltes totes elles favorablement. Totes elles corresponen a autònoms i microempreses, amb menys de 10 treballadors, dels sectors més afectats per la pandèmia. Es tracta de bars, cafeteries i restaurants, hostals, venda ambulant i activitats relacionades amb parcs d’atraccions, que són les que s’establien per part de la Generalitat com a beneficiàries d’aquestes ajudes.

“Hem intentat resoldre el pagament d’aquestes ajudes en la major brevetat possible, ja que es tracta de sectors, que estan travessant per una delicada situació a causa de les restriccions imposades degut a la pandèmia de la Covid19”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar