Sant Jordi recupera la normalitat després de tancar amb ple l’Escola de Pasqua i una exitosa Setmana Sant

Iván Sánchez Cifre: “Els veïns del poble han gaudit gràcies al programa d’activitats i al reforç dels servicis municipals”

Sant Jordi ha recuperat ja la normalitat després que en tot el terme municipal hagen pogut gaudir estos últims 10 dies d’una programació que ha atret tant a visitants com veïns. Han pogut ser una festes molt participatives i exitoses durant tota la Setmana Santa i la Pasqua, entre altres coses gràcies a que les famílies han pogut compaginar l’oci amb el treball, entre altres motius gràcies a l’Escola activada la setmana passada per l’Ajuntament, que va registrar un ple d’inscripcions.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha explicat que “tant les veïnes i veïns del poble, com els visitants que hem tingut, han gaudit molt gràcies al programa d’activitats, en el qual van col·laborar moltes persones. A més, ho han pogut fer amb total tranquil·litat gràcies al reforç dels servicis municipals, com l’Escola de Pasqua, que ha permés que les mares i pares de 37 xicotets hagen pogut conciliar la vida laboral i l’oci estes festes”.

L’èxit de l’Escola de Pasqua, subvencionada per l’Ajuntament de Sant Jordi, ha sigut tal, que han participat 37 xiquetes i xiquets del poble. “Estem molt agraïts i satisfets pel gran acolliment que ha tingut l’Escola de Pasqua, la qual cosa demostra que les famílies han confiat en este servici impulsat per l’Ajuntament de Sant Jordi, en la línia de les nostres prioritats, com són millorar la qualitat de vida, l’educació i la conciliació familiar i laboral de les famílies del nostre municipi”.

A més, l’Ajuntament havia programat per a esta Setmana Santa una sèrie d’esdeveniments i activitats en les quals combinava el respecte per les tradicions religioses del poble i una agenda d’oci actiu per als xiquets i joves del poble. Estes activitats van tindre lloc tant en el nucli urbà com a la Urbanització Panoràmica.

Amb eixe objectiu, des del Dijous Sant fins al dissabte de la setmana de Pasqua, l’equip de Govern de Sant Jordi va mantindre diferents convocatòries de caràcter religiós, com és habitual al poble, juntament amb altres esportives, d’oci i musicals. I ja, en la setmana de Pasqua, del dimarts al divendres, els escolars del poble van poder gaudir d’activitats esportives i de foment de les seues habilitats intel·lectuals en el col·legi amb l’Escola de Pasqua.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar