Samuel Falomir (PSPV-PSOE) avala els acords progressistes per als ajuntaments de Castelló

El secretari general provincial reivindica els pactes amb formacions d’esquerres per a “frenar l’avanç de l’extrema dreta”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Samuel Falomir, ha destacat la necessitat de formar governs de coalició amb altres formacions d’esquerres “per a frenar l’avanç de l’extrema dreta” en els municipis on els números ho permeten. Així, Falomir ha avalat els acords progressistes com en els ajuntaments de Castelló com “l’única via per a continuar avançant” i ha assegurat que des del Partit Socialista, “amb humilitat, tendim la mà a la resta de forces polítiques per a continuar liderant els municipis i millorant els serveis públics”.

D’altra banda, el dirigent de la formació socialista ha explicat que “la política s’ha d’entendre com un servei a la ciutadania, per això hem d’assegurar-nos que, allà on es puga, hi haja governs que pensen en les persones i en el seu benestar”. Falomir ha afirmat que el PSPV no afavorirà mai l’entrada de l’extrema dreta i la dreta extrema en les institucions, “perquè ja sabem com acaben amb retallades, casos de corrupció i la derogació de drets socials”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar