Samuel Falomir es reuneix amb UGT per abordar la millora de les condicions laborals dels treballadors i les treballadores de Castelló

 

El secretari general provincial del PSPV-PSOE destaca “el bon treball realitzat per l’organització sindical i la necessitat de col·laborar de manera conjunta”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, s’ha reunit amb Francisco Sacacia, secretari general d’UGT-PV Comarques de Castelló, i els diferents coordinadors d’UGT en una primera presa de contacte. Durant la reunió, Falomir ha destacat la importància de la nova reforma laboral en la lluita contra la precarietat dels treballadors i treballadores. En aquest sentit, ha agraït a UGT el paper que ha dut a terme en la taula de diàleg social, com a part fonamental de la recuperació postpandèmica.

A més, el secretari general provincial ha ressaltat les bones dades d’afiliació a la Seguretat Social, on s’han assolit, per primera volta en la història, els 20 milions de treballadors i treballadores. “Hem de continuar en aquesta línia, apostant per millorar les condicions laborals i invertint en sectors productius que garantisquen el futur de la nostra província”, ha destacat Falomir.

Tot i això, s’han posat damunt la taula les diferents problemàtiques que viu la província de Castelló en els diferents sectors per tal d’arribar a solucions conjuntes i establir una estreta col·laboració entre el partit i els agents socials. “Hem d’aportar solucions per a millorar la vida de les persones, per això és important conéixer la visió d’UGT i de la resta de sindicats. De manera conjunta podrem aportar més al conjunt de la ciutadania”, ha afirmat Falomir.

A la reunió també ha assistit el secretari d’organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Joan Morales, i el secretari provincial de Relació amb els Agents Socials, José Luis Gordo.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar