Samuel Falomir avala el paper clau de les infraestructures com a catalitzador d’inversions i advoca per industrialitzar les comarques del nord

El secretari general del PSPV provincial visita a Sant Rafael del Riu les obres programades per la Diputació per a millorar la connexió de la localitat amb l’interior

El secretari general del PSPV provincial, Samuel Falomir, ha destacat des de Sant Rafael del Riu “el paper clau que representen les infraestructures en el desenvolupament econòmic i social de Castelló”. Falomir ha posat com a exemple aquesta localitat del Baix Maestrat que ha vist recentment coberta la seua aspiració de comptar amb un vial de connexió ràpid i segur, la CV-10, després d’una inversió d’1,3 milions d’euros a càrrec de la Diputació de Castelló.

El dirigent, que ha visitat l’emplaçament de les obres del costat de la portaveu socialista en el municipi, Maria Lourdes Cuartiella, ha valorat la importància de millorar les connexions “per tal d’igualar oportunitats i crear nous lloc de treball”. Seguint el fil, ha explicat “que les infraestructures i els serveis són components essencials a l’hora d’atraure inversors, que cada volta més busquen espais descongestionats i ben connectats a les línies de transport nacional i internacional”. Des del PSPV s’advoca per potenciar la industrialització de les comarques del nord castellonenques per a repartir el pes de l’economia i aconseguir la vertebració total de la província.

El líder dels socialistes castellonencs ha recordat que les inversions en infraestructures s’han multiplicat en l’últim lustre, materialitzant projectes com la variant de l’N-232 al seu pas pel port de Querol o l’avanç en els treballs del corredor Mediterrani. “Els pròxims passos van encaminats en seguir acurtant la distància entre municipis i àrees productives”. És el cas del desdoblament de la CV-10 al seu pas per la Plana Alta i el Baix Maestrat, “el que crearà un corredor entre les dues zones més prosperes de la província”. El Govern espanyol, ha recordat, ha anunciat recentment la recuperació d’aquest projecte “tan necessari per a acabar amb les desigualtats a la província de Castelló”.

LES OBRES DEL PONT INDUSTRIAL DE LA VALL D’UIXÓ, EN OCTUBRE

Seguint el tema, Samuel Falomir ha celebrat que aquest mes d’octubre s’inicien, amb el finançament de la Generalitat, les obres del pont que ha de desbloquejar la creació de més d’un milió de metres quadrats de sòl industrial a la Vall d’Uixó, a la Plana Baixa. Falomir ha reivindicat que amb el Partit Socialista al capdavant de les administracions “la nostra terra avança en competitivitat i creixement industrial”.

PASSAREL·LA DE SANT RAFAEL

En la seua visita a Sant Rafael, la comitiva socialista ha fet un passeig per la nova passarel·la que uneix la localitat amb el nucli del Castell, a Catalunya. Amb un cost de 360.000 euros, aportat íntegrament pel Consell, s’ha millorat la seguretat tant per a conductors com per a vianants i ciclistes en separar les vies de pas. “On uns volen alçar murs nosaltres construïm ponts que uneixen”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar