Ruth Sanz departeix en ECO Les Aules amb els directors i fotògrafs que participen en FER FOC

Castelló, 11 de juny de 2022. La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha visitat hui la fira fotogràfica FER FOC al pati ECO Les Aules, on ha tingut ocasió de departir amb els directors i autors que prenen part en aquest esdeveniment cultural. Es tracta d’un certamen que es continuarà desenvolupant en la jornada de demà diumenge.

En la fira participen de manera presencial 35 autors que han sigut seleccionats per 14 directors de festivals de fotografia nacionals i internacionals, entre les 150 propostes de fotògrafs que es van rebre en la convocatòria oberta que es va celebrar entre l’1 d’abril i el 8 de maig.

Durant la fira els autors assistents tenen l’oportunitat de mostrar les seues portafolios a una dotzena de directors de festivals d’Espanya i als dos directors de festivals europeus convidats a la trobada: Danai Agnanti, en representació Festival Photometria de Ionanina (Grècia) i Carlos Fontes, codirector de Encontros dona Imatge (Portugal).

Per a assegurar l’èxit de la trobada, l’organització de FER FOC ha elaborat una carta de compromís que els directors dels festivals assistents han acceptat i signat. En ella s’inclou l’obligatorietat de cada director/a de triar a un/a autor/a per a formar part de la següent edició del seu festival. D’aquesta manera l’organització s’assegura que la promoció dels creadors assistents quede garantida i que els resultats de la fira siguen positius.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar