Ronchera (PSPV-PSOE) lamenta que el PP rebutge atorgar ajudes per a fomentar l’eficiència energètica en el municipi

El govern local ha declinat la proposta socialista de concedir ajudes a particulars perquè milloren l’eficiència energètica en les seues vivendes

 

Alcalà de Xivert i Alcossebre, 11-01-2022

El portaveu del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, lamenta que l’equip de govern del Partit Popular rebutge la proposta socialista d’atorgar ajudes per a fomentar l’eficiència energètica i la sostenibilitat de les vivendes de la localitat. Ronchera recalca la “necessitat que l’Ajuntament complete possibles ajudes d’altres organismes, ja que és responsabilitat de l’administració impulsar una política cap a una transició energètica”.

 

La finalitat de la proposta socialista era la millora tèrmica, instal·lació de sistemes de calefacció, refrigeració i ventilació i millorar del subministrament d’aigua en habitatges unifamiliars o plurifamiliars. A banda, el portaveu socialista demana caminar cap a models energètics sostenibles com les Comunitats Energètiques Locals (CEL), ja que el PP encara no ha pressupostat cap per al nucli d’Alcossebre.

 

“Volem un model energètic amb energies netes i respectuoses amb el medi ambient i que siguen beneficioses per a tots els xicotets propietaris. Per eixe motiu, el grup municipal socialista ens posicionem en contra de la MAT Magda, reclamant als Serveis Jurídics de l’Ajuntament que presenten al·legacions contra el macroprojecte. Ja vam presentar una moció contra la MAT Morella-Almassora que va rebre el suport unànime del ple”, explica Ronchera.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar