Ronchera (PSPV-PSOE) critica que el PP es negue a condemnar als partits que promouen discursos d’odi i òbriga la porta a pactar amb ells a Alcalà de Xivert

El portaveu municipal socialista explica que “no ha sigut possible la unanimitat per aprovar una moció que reprovara els discursos d’odi així com els partits que l’alimenten cada dia”

Alcalà de Xivert-Alcossebre, 30-07-2021: El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre critica que el Partit Popular es nega a condemnar als partits que promouen discursos d’odi i obre la porta a pactar amb ells al municipi. El portaveu socialista, Joan Ronchera, explica que “s’ha intentat aprovar una moció unànime per defensar els drets LGTBI, però el PP es nega a incloure un punt que insta a no pactar amb forces polítiques que promouen els discursos i les accions d’odi”.

“Des del PP municipal s’escuden en la falta de temps per consensuar la proposta de la resta de partits, però el que no tenen és voluntat”, critica Joan Ronchera. “S’han incrementat els delictes d’odi a Espanya i és fruit dels discursos de Vox encoratjats pel PP, que no és capaç de dir prou i continua pactant amb ells, convertint-se en còmplice”, lamenta el portaveu socialista. “Davant d’un partit neofeixista, homòfob, racista, xenòfob i masclista com és Vox no entenc com el Partit Popular no és capaç de condemnar-lo públicament i no pactar amb eixe partit. Només han vingut a retrocedir segles en la conquesta de drets i llibertats civils”, denuncia Ronchera.

Mentre que els principis del PP canvien cada vegada que hi ha eleccions, els i les socialistes ens mantenim firmes en les nostres conviccions, no pactarem amb gent que fa declaracions impresentables com les d’alguns representants de Vox en contra de dones, persones homosexuals, immigrants…”, assegura el portaveu socialista. “El que hem de fer totes les forces polítiques, com es fa en Europa, és un cordó sanitari contra els partits neofeixistes que volen retrocedir en matèria de llibertats i conquestes civils al nostre país”, conclou Ronchera.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar