Ronchera posa en valor la “fantàstica notícia” de l’adjudicació del IVACE de 5.700 metres quadrats de sòl industrial en el parc empresarial el Campaner d’Alcalà i Alcossebre

El portaveu socialista destaca que “això suposarà al voltant de 400.000 euros d’inversió per a dinamitzar l’economia amb la implantació d’una nova mercantil”

 

Alcalà de Xivert i Alcossebre, 29-12-2021

El portaveu del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i Alcossebre posa en valor la fantàstica notícia que significa per al municipi l’adjudicació de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), que depèn de la Generalitat, en el parc empresarial el Campaner del terme municipal. Ronchera explica que “l’organisme valencià ha adjudicat en 5.700 metres quadrats de sòl industrial en este polígon que seran un bon impuls per a l’economia local, demostrant que la Generalitat, presidida pel socialista Ximo Puig, està invertint en la recuperació econòmica després de la crisi provocada per la pandèmia”.

 

Esta iniciativa empresarial anirà acompanyada d’una inversió que podria arribar als 400.000 euros. L’adjudicació s’ha produït baix la modalitat de dret de superfície i permetrà la implantació d’una nova empresa, Prefal AJ SL, dedicada a la fabricació de productes de ferro i de formigó prefabricat. 

 

A més, l’IVACE ha establert un termini de presentació fins al 15 de març del 2022 per a l’adquisició de sòl industrial en el Campaner per a les persones que estiguin interessades.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar