Ronchera ha sigut reelegit per unanimitat secretari general de l’agrupació socialista d’Alcalà de Xivert i Alcossebre

“Agraïx la confiança dels militants i afronte aquest mandat amb ganes i il·lusió per formar part del projecte socialista i transformar el poble”, afirma el socialista

 

Alcalà de Xivert i Alcossebre, 26-04-2022

Ronchera ha sigut reelegit per unanimitat secretari general de l’Agrupació Socialista d’Alcalà de Xivert i Alcossebre. El portaveu del PSPV-PSOE de l’Ajuntament agraeix la confiança dels militants i afirma que afronta aquest mandat amb ganes i il·lusió per formar part del projecte socialista i transformar el poble.

 

Aquest nou cicle del portaveu socialista arriba amb moltes noves idees per a millorar el partit i el poble. El secretari general ha fet una retrospecció i considera important ampliar la base participativa del partit i introduir altres formes més enllà de la militància; aproximar-se als ciutadans perquè coneguen el projecte socialista; obrir més la Casa del Poble; ser un referent a nivell comarcal i provincial; i tindre vot i veu en els àmbits de decisió del partit.

 

El projecte del poble que el partit vol portar a cap “pretén acabar amb les polítiques caduques i resoldre els problemes”, admet Ronchera. En educació, volen escoles públiques infantils per als xiquets de 0 a 3 anys; i ajudes per als joves, com beques als estudis, plans de treball i d’emancipació. En matèria de sostenibilitat, demanden una transició energètica basada en l’autoconsum municipal i dels veïns; i una mobilitat que potencie els espais de convivència entre els vianants, els carrils bicis, i els ciclocarrers. Referent a l’ocupació, busquen el desenvolupament del comerç i indústries i establir un pacte per l’Ocupació. Pel que fa als més majors, volen construir un centre residencial. I en matèria de gènere, es vol visibilitzar el feminisme, la igualtat i la Memòria Democràtica.

 

Ronchera comença aquest nou mandat amb un projecte diferent i ambiciós i crida a l’acció ciutadana: “eixiu tots al carrer a contar el projecte socialista”, afirma. El secretari general promet del nou mandat “un govern obert i transparent”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar