Ronchera agraïx el suport de la Diputació a les empreses i autònoms del municipi que només amb el Pla Reactivem Empreses ha atorgat 80.000 euros

La Diputació de Castelló ha invertit més d’un milió d’euros en la localitat en 2021 amb diferents subvencions com el Pla Resistir i Reactivem Empreses

Alcalà de Xivert i Alcossebre, 28-02-2022

El portaveu del PSPV-PSOE de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, agraïx a la Diputació de Castelló el seu suport a les empreses i autònoms de la localitat. L’ens provincial ha destinat més d’un milió d’euros en el municipi en 2021 amb diferents subvencions com el Pla Resistir o Reactivem Empreses, este últim amb 89.009,68 euros. “El passat any Alcalà de Xivert i Alcossebre va rebre un 650% més de diners per part de la Diputació que en el darrer pressupost del Partit Popular” recorda Ronchera.

 

Del Pla Reactivem Empreses s’ha executat 80.000 euros. 80 empreses i autònoms locals han obtingut mil euros d’ajuda per a fer front a despeses corrents de l’activitat. Este programa està destinat als sectors més afectats per la pandèmia que no s’havien vist beneficiats en altres ajudes. Els Ajuntaments han tingut l’autonomia de destinar-los segons el seu criteri i atenent a la seua realitat local.

En este sentit, la Diputació junt amb altres institucions també van concedir 337.009 euros al municipi perquè es destinaren a les seues empreses a través del Pla Resistir. Ronchera subratlla “que el nostre poble necessitava este suport d’altres institucions que anys enrere no teníem. Hem d’aprofitar esta nova Diputació de caràcter municipalista per a atendre a les necessitats de la ciutadania”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar