Rècord de participació en les activitats organitzades a Sant Jordi per a les festes de Sant Antoni

  • Iván Sánchez Cifre: “Vull agrair el seu treball a tota la gent que ha ajudat a omplir el poble este cap de setmana”

 Este cap de setmana s’ha batut el rècord de participació a Sant Jordi amb motiu de les festes de Sant Antoni. La intensa i atractiva agenda programada per l’Ajuntament de Sant Jordi ha permés omplir el poble de visitants que han volgut gaudir de les tradicions d’esta localitat del Baix Maestrat.

I és que des del dijous 25 fins a este dissabte 27 de gener hi ha hagut una participació massiva en la dotzena d’activitats organitzades per a mantindre les tradicions i dinamitzar l’activitat econòmica al poble.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha volgut “agrair el seu treball a tota la gent que ha ajudat a celebrar estes festes tan atractives tant per a les veïnes i veïns del poble amb per a tots els visitants que han volgut compartir estes festes amb nosaltres. Des de l’Ajuntament treballem no sols per a mantindre i enriquir any rere any les nostres tradicions, si també per a fer d’elles un atractiu turístic i dinamitzador de l’activitat al nostre poble”.

Després que dijous passat es vestira el dimoni en el poliesportiu municipal, el dissabte va ser un dia multitudinari al poble, amb un esmorzar popular en el poliesportiu,; després es van pujar fins a la plaça Major dues garroferes, un gran i un xicotet per als xiquets i xiquetes; després es va celebrar una Missa en Honor a sant Antoni Abat per a, a continuació, beneir als animals mentre l’Associació de Mestresses de casa La Llar de Sant Jordi repartia les típiques coquetes i mistela a tots els participants.

A la vesprada ja es va celebrar la Desfilada dels dimonis amb la participació del grup de Bombos i Tambors de Sant Jordi i el correfocs ball dels dimonis de Vinaròs fins a la Plaça Major. Mentre que la festa es va tancar amb un sopar popular en el poliesportiu municipal, amenitzat per l’Orquestra Atalaia i, a continuació, per la discomóvil Nighttology World.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar