Puerta reivindica l’atenció a l’autonomia personal com a clau perquè la gent gran pugui continuar residint en els seus municipis

 

  • La diputada de Benestar Social destaca, en una visita al SPAP de Tírig, la inversió de 735.000 euros per a impulsar aquest servei en els municipis de menys de 10.000 habitants

 

La diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, ha visitat el Servei per a la Promoció de l’Autonomia Personal (SPAP) de Tírig on ha destacat que aquest tipus de dependències, de les quals hi ha 97 en tota la província, “suposen una millora de les antigues unitats de respir i contribueixen a la lluita contra la despoblació”.

Puerta ha afegit que un dels principals objectius de l’equip de govern de la Diputació de Castelló és millorar la vida de les persones, atendre les seves necessitats i aportar solucions als problemes. “És per això que, el servei de promoció de l’autonomia personal és clau per a facilitar que la gent gran pugui continuar residint als seus pobles, la qual cosa, al mateix temps, ajuda al fet que els familiars mantinguin la vinculació amb els municipis d’origen”, ha afegit.

Cal recordar que l’àrea de Benestar Social de la Diputació de Castelló ha impulsat una línia d’ajudes per al manteniment i equipament del Servei de Promoció de l’Autonomia Personal (SPAP), que compta amb una dotació de 735.000 euros per al present exercici. Es tracta d’unes subvencions de les quals s’han beneficiat 97 ajuntaments de la província amb una població inferior a 10.000 habitants. A més, la xarxa de SPAP provincial suma dos nous municipis respecte a 2021, exercici en el qual el nombre de municipis adherits va ser de 95.

La diputada provincial també ha visitat la llar de jubilats de la mateixa localitat on ha mantingut una escolta activa amb la gent gran amb l’objectiu de recollir demandes i propostes.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar