Publicat el llistat provisional dels beneficiaris del Pla Resistir a Morella

 

Publicat el llistat provisional dels beneficiaris del Pla Resistir a Morella
– Més de 60 empreses i autònoms han sol·licitat aquestes ajudes i ara tenen cinc dies hàbils per a resoldre informació si cal

  • El Pla Resistir suposa 208.142 euros a la ciutat en ajudes directes de 2.000 euros a cada empresa o persona autònoma
  • L’Ajuntament de Morella obrirà una nova línia per a altres tipus d’activitats amb el pressupost excedent

 

Morella, 24 de febrer de 2021 – L’Ajuntament de Morella publica el llistat provisional d’empreses i autònoms que comptaran amb les ajudes del Pla Resistir. Aquestes ajudes impulsades per la Generalitat Valenciana, estan destinades als negocis més afectats per les restriccions que provoca la COVID-19. Les empreses i persones autònomes que han sol·licitat les ajudes, comptaran amb 2.000 euros, així com 200 euros per cada treballador o treballadora. Cal explicar que són per a empreses amb menys de 10 persones al seu càrrec. Així, el pla suposa 208.142 euros directes a la ciutat i el seu teixit empresarial.

Finalment, han sigut més de 60 empreses i autònoms qui han sol·licitat les ajudes. A partir d’ara hi ha un termini de cinc dies hàbils per a corregir o resoldre la informació. Per a aquestos tràmits, es pot enviar la documentació al correu [email protected]. Després d’aquestos cinc dies, es començaran a rebre les ajudes.

Cal explicar que l’Ajuntament de Morella va crear un espai dins de la web municipal www.morella.net amb tota la informació necessària i les dades de contacte per a resoldre consultes i dubtes. Així, el consistori té l’objectiu de facilitar i agilitzar els tràmits i que es reben les ajudes com més prompte millor. Ara, en aquest s’ha publicat el llistat provisional d’empreses que rebran les ajudes del Pla Resistir.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “es tracta d’ajudes molt importants i necessàries per a les empreses més afectades per les restriccions que provoca la COVID-19, les quals els han impedit realitzar la seua activitat professional”. L’edil ha explicat que “des de l’Ajuntament de Morella hem  volgut agilitzar els processos de tramitació, per la qual cosa vull agrair el treball del personal municipal que ha facilitat aquest procés”. Finalment, ha recordat que en el cas que el municipi tinguera un excedent dels recursos del Pla Resistir, aquest es podria dedicar a altres activitats que no entraven en els requisits inicials”.

Així, en decret de la Generalitat s’estableixen el tipus d’empreses que podran accedir, com són allotjaments, activitats turístiques, hostaleria, restauració, oci nocturn, activitats de creació artístiques i d’espectacles, activitats esportives, recreatives i d’entreteniment. Les ajudes estan dirigides a cobrir les despeses de l’activitat realitzada per les persones treballadores autònomes i microempreses amb un màxim de 10 persones a càrrec seu. Aquestes despeses podran haver-se realitzat des d’abril de 2020. Encara que cal explicar que, si, en aplicar les ajudes, el municipi tinguera un excedent de recursos sense utilitzar en aquests sectors més afectats, podrà dedicar aquest excedent a complementar proporcionalment les ajudes resoltes o dedicar-les a altres activitats també afectades per la pandèmia i que no hagen sigut contemplades específicament en els sectors definits en l’annex II.

L’Ajuntament de Morella, com ha fet anteriorment amb altres ajudes enfront de la COVID-19, he creat un espai específic on consultar la informació. Així, la web compta amb la informació sobre les ajudes i la documentació que cal aportar per a sol·licitar-les. Aquest es pot consultar a https://www.morella.net/pla-dajudes-a-empreses-per-la-covid-19/. A més, també es poden traslladar les consultes o qüestions a través del correu electrònic [email protected].

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar