Portell aposta pel turisme amb unes audioguies

L’Ajuntament de Portell aposta pel foment del turisme al municipi potenciant l’encant de les torres i muralles de l’edat mitjana que encara formen part de l’entorn de l’església parroquial de la Mare de Déu de l’Assumpció.

Avui en dia, encara es pot apreciar part del recinte emmurallat que delimitava aquest municipi a l’edat mitjana. És per això que l’Ajuntament de Portell, mitjançant unes audioguies vol recordar la història del poble per a tot aquell que estiga interessat a conéixer-la.

Les audioguies ja es troben en marxa. Álvaro Ferrer, alcalde de la localitat, detalla que “compten amb cinc parades en total, situades pel nucli antic de Portell. A més, estan disponibles en valencià, castellà i anglés, funcionen amb un codi QR i tenen una durada total d’aproximadament 21 minuts”.

L’Ajuntament de Portell, amb aquestes novetats, anima a veïns, veïnes i visitants a fer una volta pel poble per gaudir i endinsar-se en el passat de Portell.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola se prepara para su fiesta taurina

Peñíscola, 14-09-2021.- La concejalía de Fiestas del Ayuntamiento de Peñíscola, en colaboración con la Comisión Taurina de la localidad, ha programado cuatro jornadas de toros