Portell ampliarà la instal·lació de plaques solars

A punt de començar la segona fase del projecte d’autoconsum elèctric de Portell 

L’Ajuntament de Portell continua amb el projecte d’ampliació de la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic ubicada al teulat del poliesportiu municipal, a punt d’entrar en la segona fase del projecte.

L’ampliació de la instal·lació serà mitjançant mòduls fotovoltaics d’una potència de 40 kW. La instal·lació comptarà amb 51 mòduls, un inversor, estructura coplanar per suportar els mòduls sobre la coberta i la instal·lació elèctrica. La generació d’energia elèctrica estarà destinada a l’autoconsum de la central de generació de calor, com ja passava a la primera fase del projecte. A més, amb aquesta ampliació, es podrà abastir també infraestructures i edificis municipals com són el dipòsit d’aigua, l’Ajuntament, la piscina, l’escola, les oficines municipals, el consultori mèdic, la Casa Abadia i el poliesportiu. Per aquest motiu, la instal·lació es classificarà com d’autoconsum compartit.

Per tal de realitzar aquesta ampliació, el consistori compta amb una ajuda del IVACE englobada dins el programa “Finançament bonificat per a projectes d’autoconsum elèctric en empreses i entitats 2020” i el projecte està a punt de ser adjudicat.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar