Pepe Zaragozà, llaurador de Xert, reelegit com a secretari comarcal de LA UNIÓ al Maestrat

“Em pose a disposició de totes aquelles persones llauradores i ramaderes del Maestrat per a intentar ajudar-les a tindre un futur digne en el sector”

Pepe Zaragozà, productor d’oli i fruits secs de Xert, ha estat reelegit de nou com a secretari comarcal de LA UNIÓ Llauradora i Ramadera al Maestrat després del Congrés celebrat recentment a Traiguera.

Formen part de la nova comissió executiva comarcal de LA UNIÓ, a banda de Pepe Zaragozà, les següents persones: Rebeca Sales (Albocàsser), Iván Monroig i José Vicente Cuartero (Càlig), Marc Muñoz (Sant Jordi), Enric Simó (La Jana), Emilia Aparici (Sant Mateu), Antonio Folch (Xert), Arturo Zaragozà i Sergio Iranzo (Rossell) i Carles Roig (Alcanar).

Pepe Zaragozà afronta la reelecció de nou amb moltes ganes de treballar, malgrat totes les dificultats, per a defensar els interessos de totes les persones que es dediquen a l’agricultura i la ramaderia al Maestrat. “Són moments difícils per a les persones llauradores i ramaderes tenint com tenim uns costos de producció totalment disparats, però hem de continuar per a mantindre les nostres explotacions en peu. M’agradaria reclamar més sensibilitat per part de les Administracions per al món rural, per a les persones que vivim i el mantenim”, diu Zaragozà.

“Jo em pose a disposició de totes aquelles persones llauradores i ramaderes del Maestrat per a intentar ajudar-les a tindre un futur digne en el sector. LA UNIÓ és una organització agrària que combina la reivindicació amb la prestació de la més àmplia gamma de serveis que necessitem. Qualsevol persona que ens necessite allí estarem per ajudar-la”, afirma Pepe Zaragozà.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar