Patricia Puerta defensa a Vilamalur l’esforç de la Diputació de Castelló per l’ampliació de serveis en els xicotets pobles

La vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, s’ha desplaçat fins a la localitat de Vilamalur, per a visitar el Servei de Promoció de l’Autonomia Personal, l’evolució de l’antigues unitats de respir, i el club de jubilats de la localitat. Puerta ha destacat la importància de mantindre aquest tipus de serveis en les poblacions d’interior “perquè incrementant el seu número i qualitat, contribuïm a fixar població en el territori i a lluitar contra la despoblació”. Segons explica, “són raons de pes que fan que per a l’actual diputació progressista de Castelló l’aposta per la prestació de serveis en sentit ampli siga una prioritat”

Segons ha assenyalat, quan parlem de serveis “contemplem un ventall molt ampli: connectivitat per carreteres i internet, generació d’activitat econòmica i, per descomptat, una bona atenció a les persones més majors, perquè si aconseguim que estiguen ben ateses, no tindran la necessitat de marxar-se dels seus pobles”. Afegeix que “si els nostres majors continuen vivint en el medi rural, els seus familiars continuaran anant a visitar-los, mantenint així la vinculació amb les seues localitats d’origen, alguna cosa que també ve molt bé per a les botigues o bars d’aqueixes poblacions”.

Durant la seua estada a Vilamalur, la vicepresidenta ha tingut l’ocasió de departir amb l’alcalde, Juan Bautista, i diferents veïnes i veïns de la localitat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar