Noves faroles LED pel cas urbà de Palanques

Palanques estrena nou enllumenat públic pels principals carrers del casc urbà. L’actuació ha consistit en el canvi de bombetes de trenta-tres fanals de l’enllumenat viari per unes altres llums LED més actuals i eficients, unes Villa Led Philips.

De la mateixa manera, “s’han instal·lat quatre fanals solars, un a la zona del mirador i tres a l’àrea dels llavadors, on hi havia uns fanals que s’havien d’encendre manualment. D’aquesta manera, amb les plaques solars, sempre estaran encesos” explica Lucía Martí, alcaldessa de Palanques.

Es tracta d’un canvi important, ja que, degut a l’antiguitat dels anteriors fanals, en algunes de les zones afectades gairebé no hi havia visibilitat. L’actuació ha estat possible gràcies als fons del IVACE del 2019.

Amb aquests canvis es pretén millorar l’eficiència energètica amb l’objectiu de reduir els costos, fomentar el respecte pel medi ambient i augmentar la qualitat de visió nocturna a Palanques.

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Miguel Poveda encisa Vinaròs

600 persones es van rendir a la veu i la música de l’artista en una nit màgica del Festival Vinaròs Arts Escèniques Vinaròs va viure