“No volem un dia, volem els nostres drets”: lectura del Manifest del Dia de la Dona en Alcalà-Alcossebre

La plaça de l’Església d’Alcalà ha estat escenari de la lectura de manifests a càrrec de la regidora d’Igualtat i alumnes de l’IES Serra d’Irta

08/03/2022

La plaça de l’Església d’Alcalà de Xivert ha acollit aquest migdia l’acte institucional de lectura del Manifest del 8 de març, en commemoració del Dia de la Dona. En l’acte han participat veïns i veïnes i una representació d’estudiants de l’IES Serra d’Irta. La regidora d’Igualtat, Melina Fradejas, ha llegit el manifest institucional en el qual s’ha insistit que “és molt important que totes i tots siguem conscients i tinguem present que la igualtat de gènere no és una qüestió d’un dia, ni d’un mes, ha de ser un compromís diari de tota la ciutadania en el seu conjunt. Per això des de l’Ajuntament continuarem desenvolupant actes, tallers i activitats al llarg de tot l’any per a promoure la igualtat, tal com fem fins ara”.

Tres alumnes de l’IES Serra d’Irta han participat amb lectures al·lusives a la història de la commemoració del 8 de març i reclamant una igualtat real en tots els àmbits, inclòs l’acadèmic o el laboral. Han finalitzat la seua lectura amb el lema “No volem un dia, volem els nostres drets”.

Els actes de “Alcalà-Alcossebre per la igualtat” continuen durant els pròxims dies amb tallers en els centres educatius, l’exposició “Pioneres del feminisme” i la carrera solidària que se celebrarà el divendres 11 de març.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar