NNGG de la província de Castelló defén que les rebaixes fiscals en vivenda per a joves demostren que la joventut és una prioritat per a Carlos Mazón

El president de Noves Generacions a la província de Castelló, César Durá, destaca les polítiques que el Consell de Carlos Mazón ve desenvolupant des de fa un any per a impulsar les oportunitats de futur en els joves

“Hui, els joves de cada racó de la Comunitat Valenciana som clau dins de les polítiques que el president autonòmic duu a terme. Podem dir alt i clar que tenim un president que situa als joves en el centre de les seues polítiques”

La rebaixes fiscals del Consell en la compra de la primera vivenda permeten als joves castellonencs “estalviar una mitjana de 1.242 euros”

– Noves Generacions del Partit Popular a la província de Castelló ha defés que les rebaixes fiscals en vivenda per a joves demostren que la joventut és una prioritat per al Govern de Carlos Mazón. “Hui podem dir alt i clar que tenim un president que situa als joves en el centre de les seues polítiques”.

Així ho ha destacat el president de Noves Generacions a la província de Castelló, César Durá, qui ha enaltit les polítiques útils i socials que el Consell de Carlos Mazón està desenvolupant des de fa un any per a impulsar les oportunitats de futur en els joves castellonencs.

Per al president provincial, la mesura implantada pel president autonòmic dona “resposta” a una reivindicació i preocupació històrica de la joventut, a causa de la “imparable inflació i la precarietat laboral”. I és que, tal com ha assegurat Durá, “cada vegada és més complicat poder independitzar-se davant la falta de mesures en matèria de vivenda enfocades a la nostra generació”.

Pel que ha agraït a Carlos Mazón “el seu fidel compromís amb la joventut” i ha valorat “molt positivament” esta mesura implantada pel president per a facilitar als joves la compra de la seua primera vivenda.

“Hui, els joves de cada racó de la Comunitat Valenciana som clau dins de les polítiques que el president autonòmic duu a terme”, ha ressaltat Durá.

En este sentit, el president de NNGG a la província de Castelló ha posat l’accent que “les rebaixes fiscals del Consell en la compra de la primera vivenda estan donat els seus fruits a la província de Castelló i estan permetent als joves castellonencs estalviar una mitjana de 1.243 euros en l’adquisició del seu primer immoble”.

“Una reivindicació històrica que Carlos Mazón ha fet realitat i que ja gaudixen milers de castellonencs”, ha indicat Durá, qui ha continuat dient que “hui, els joves castellonencs podem estar orgullosos per tindre un govern que ens escolta, que soluciona i que complix amb la seua paraula” “Un govern que mira pel nostre present i el nostre futur”, ha rematat César Durá.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar