Morella tindrà un centre de vacunació massiva i s’ubicarà al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I

L’edifici compta amb l’espai i instal·lacions necessàries per a albergar el centre que donarà servei a tota la comarca dels Ports
Ahir va tindre lloc una visita amb els i les responsables de l’Hospital de Vinaròs i del Centre de Salut de Morella

Morella, 17 de març de 2021 – El Centre Lúdic i Esportiu Jaume I de Morella albergarà el centre de vacunació massiva contra la COVID-19. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Morella cedeix tota la infraestructura i instal·lacions necessàries, ja que “les vacunes són la màxima prioritat en aquestos moments” com ha apuntat l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. Per tant, el poliesportiu de Morella compta amb les instal·lacions i característiques necessàries per a acollir la vacunació de la comarca dels Ports.
Cal explicar que ahir va tindre lloc una reunió amb tècnics del Centre de Salut de Morella i de l’Hospital Comarcal de Vinaròs, així com van visitar el centre i comprovar que compleix amb els requisits. Així, aquest edifici compta amb suficient espai per a albergar les sales d’espera i postvacuna, així com la zona de vacunació. A més, té entrada i eixida independents per a facilitar la circulació, lavabos públics i com vestuaris per al personal sanitari.
Rhamsés ha explicat que “com vam conéixer fa unes setmanes, un dels centres de vacunació contra la COVID-19 estarà a Morella, i amb la reunió mantinguda ahir vam comprovar com el poliesportiu és l’espai amb les característiques per albergar aquest procés”.  L’edil ha explicat que “per albergar el procés de vacunació és necessari tindre suficient espai per a albergar la sala d’espera i la de postvacuna, ja que cal esperar uns 15 minuts, així com els box de vacunació, lavabos o vestuaris per al personal sanitari, per la qual cosa, s’ha escollit el poliesportiu”. També ha comentat que “estava previst iniciar la vacunació a l’abril i esperem que ens confirmen les dates i tindre-ho tot preparat per al moment que es pose en marxa”. A més, ha comentat que “ja hem avisat als clubs esportius que utilitzen aquest espai perquè la seua activitat variarà quan comencen les vacunes, ja que són la prioritat” i ha afegit que “en eixe moment, adaptarem els horaris si és possible”.
Des del consistori, esperen saber la data d’inici, així com els horaris i dies que tindrà lloc la vacunació. El centre de Morella donarà servei a tots els municipis de la comarca dels Ports, la qual cosa suposa una població de vacunació de 5.000 persones aproximadament.
Cal explicar que l’Ajuntament de Morella ha enviat una carta als clubs esportius que utilitzen el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I que caldrà modificar els seus horaris i ús d’aquest quan comence el procés de vacunació. Així, poden continuar amb la seua activitat, “però en el moment que s’inicie la vacunació ens adaptarem al procés amb els dies i horaris que es marquen” ha aclarit l’alcalde. A més, a partir del mes de setembre, està previst que el centre de vacunació se situe a l’Espai Firal. Aquest edifici no pot albergar-lo actualment, ja que està en procés d’iniciar les obres de reparació de la teulada en les pròximes setmanes.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar